Despre noi


Bine ați venit la MKD Medicale, companie specializata în importul și distribuția de consumabile medicale, instrumente medicale, articole de papetărie industriale, echipamente de unică folosință, consumabile pentru centrele de estetică, detergenți, dezinfectanți și echipamente medicale.
Cu peste un deceniu de experiență și o reputație de încredere în domeniul medical, suntem mândri să oferim produse și servicii care îmbunătățesc experiența pacienților și faciliteaza munca personalului medical.
Ne dăm silința în fiecare zi pentru a dezvolta afacerea noastră prin oferirea unui portofoliu de produse de calitate superioară la prețuri competitive. Angajamentul nostru este de a răspunde și de a depăși așteptările clienților noștri, printr-o ofertă diversificată și actualizată constant, în funcție de evoluțiile și cerințele din industrie.

Toate acțiunile noastre sunt orientate către satisfacerea completă a cerințelor clienților și îmbunătățirea constantă a serviciilor noastre. În acest sens, ne diferențiem prin:
• Livrări 'door-to-door', asigurate de către echipa noastră dedicată de vânzări și distribuție, pentru a asigura o experiență comodă și rapidă pentru clienții noștri.
• Interacțiune directă și personalizată cu clienții noștri, prin vizite regulate ale agenților de vânzări și suport oferit de departamentul de vânzări telefonice.
• Aprovizionare continuă și disponibilitate permanentă a produselor, garantând accesul neîntrerupt al clienților noștri la produsele necesare.

Gama noastră extinsă de produse include:
• Articole de hartie: role medicale, prosoape de hârtie, hârtie igienică, role industriale.
• Articole de unică folosință: mănuși de examinare, halate de laborator, măști chirurgicale, botoși de unică folosință și multe altele.
• Consumabile pentru centre de estetică: cearșafuri de unică folosință, folie pentru împachetări, papuci de unică folosință și mai multe.
• Consumabile medicale: seringi de unica folosinta, cutii pentru deșeuri medicale, mănuși chirurgicale, sisteme de recoltare și altele.
• Instrumente medicale: instrumente chirurgicale, instrumentar veterinar, instrumente medicale pentru obstetrică-ginecologie, instrumente ORL.
• Dezinfectanți medicali: dezinfectanți pentru suprafețe, săpun și dezinfectant pentru mâini și tegumente.

Calitatea produselor și satisfacția clienților sunt în centrul atentiei noastre. Echipa noastră de specialiști lucrează în mod constant pentru a vă ajuta să găsiți soluțiile potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Ne mândrim cu serviciul nostru de asistență pentru clienți, care este întotdeauna disponibil pentru a vă asista cu informații de produs, consultanță și suport tehnic.
Ne dedicăm să oferim servicii de înaltă calitate și să construim relații solide cu clienții noștri, bazate pe încredere, satisfacție și colaborare pe termen lung. Suntem mândri să fim partenerul dvs. de încredere în sănătate."

ACEST SITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR JURIDICE

NU LUCRAM CU PERSOANE FIZICE