Bureti chirurgicali / perii sterile

Periile pentru spalarea mainilor si curatarea unghiilor sunt folosite pentru curatarea pacientilor, precum si pentru utilizarea de catre personalul medical.
Acestea sunt ambalate steril si sunt echipate cu un burete si curatator de unghii.
Periile sunt utilizate pentru spalarea sterila a personalului medical in timpul pregatirii pentru interventiile chirurgicale, precum si pentru spalarea mainilor in cabinete medicale sau spitale.Fire de sutura

MKD Medicale va ofera o gama completa de produse medicale pentru inchiderea profesionala a plagilor. Fie ca este vorba de rani chirurgicale sau taieturi, la noi veti gasi produsul potrivit pentru inchiderea rapida si sigura a plagii.
Inchiderea plagii
Repunerea marginilor divergente ale plagii incurajeaza procesul de vindecare si impiedica capacitatea germenilor de a patrunde in rana. Inchiderea plagii se poate face in diferite moduri, aceasta depinde de tipul plagii, dimensiunea si localizarea pe pielea pacientului.


Inchiderea plagii cu sutura chirurgicala
Coaserea marginilor plagii cu un ac chirurgical si ata speciala este metoda clasica de inchidere a plagii dupa interventia chirurgicala. Cusaturile sunt aplicabile universal si promoveaza vindecarea rapida si necomplicata atunci cand sunt facute profesional. Se face diferenta intre sutura absorbabila care se dizolva singura si sutura neabsorbabila care este indepartata de medic dupa o anumita perioada de timp.
La MKD Medicale gasiti o selectie larga de material de sutura chirurgicala precum si combinatii de ace pentru o cusatura eficienta a tesutului.

Inchiderea plagii cu un capsator pentru piele
Capsele pentru piele ofera o modalitate usoara de a trata ranile deosebit de lungi, care nu au implicatii cosmetice.
Capsatorul pentru piele functioneaza similar cu un capsator de birou si este capabil sa inchida chiar si cele mai mari rani in cel mai scurt interval de timp.
Ca urmare, aceasta procedura este deosebit de populara pentru inchiderea ranilor lungi, post-operationale.

Inchiderea plagii cu adeziv tisular
Ranile suprafetei netede de pe regiunile corpului cu functie mecanica scazuta pot fi inchise rapid si fiabil.
Deoarece adezivul este pus pur si simplu pe rana, nu provoaca nicio trauma suplimentara asupra tesutului, spre deosebire de capse sau sutura pe piele.
Utilizarea adezivului pentru piele in scopul inchiderii ranilor este deosebit de popular in randul copiilor, deoarece tratamentul este nedureros si nu necesita anestezie.


Lame de bisturiu

Bisturiul este un instrument chirurgical folosit pentru operatie in cabinetele medicale si spitale. Are o utilizare unica sau multipla si este confectionat din otel inoxidabil de inalta calitate. Lamele de bisturiu sunt instrumente reutilizabile si pot fi cu usurinta sterilizate.
Exista si instrumente chirurgicale de unica folosinta care devin din ce in ce mai populare in cabinetele medicale si spitale. Acestea ofera o serie de avantaje chirurgicale: pe de o parte, instrumentele chirurgicale sterile elimina riscul de contaminare incrucisata si transmitere a infectiilor si, pe de alta parte, se economiseste atat timp, cat si bani, deoarece procesul de sterilizare este eliminat.Truse chirurgicale

In aceasta categorie veti gasi truse de sutura medicala si chirurgicala pentru ingrijirea ranilor. Trusele difera in compozitia lor si contin instrumente sterile de unica folosinta, de exemplu: foarfece, suport pentru ace, comprese de diferite dimensiuni, tampoane absorbante, penseta si camp operator. Trusele de sutura pentru inchiderea plagilor cu instrumente de unica folosinta au avantaje atat economice, cat si igienice. Perioada de valabilitate sterila a acestor materiale de sutura dureaza adesea multi ani, ceea ce permite o aprovizionare eficienta din punct de vedere al costurilor. In plus, sunt eliminate costurile de sterilizare a instrumentelor. Aceste truse de sutura de unica folosinta se arunca imediat dupa utilizare, ceea ce asigura o igiena maxima.

Recenzii

Date inexistente

SCRIE O RECENZIE
Filtre
Producatori
Cele mai cautate