Administrare Substante


Ace

In magazinul nostru de consumabile medicale veti gasi diferite tipuri de ace (pentru injectii, punctii, infuzii etc.) la preturi accesibile si de la producatori de marca. Injectiile intramusculare, subcutanate si intravenoase sunt utilizate in principal pentru vaccinarea pacientilor si administrarea medicamentelor. Acul de injectie are adesea o taietura speciala tesita pentru a-l impiedica sa deplaseze tesutul in timp ce patrunde in piele. In schimb, face o mica taietura atunci cand este introdus. Ca urmare, injectiile devin nedureroase si fara traume.
La MKD Medicale veti gasi produse adecvate pentru dezinfectarea mainilor, precum si pentru dezinfectarea locului de punctie. In plus, oferim si o gama larga de materiale de pansament pentru ingrijirea locului de punctie.


Branule

Branula, cunoscuta ca si cateterul venos periferic sau canula intravenoasa, este folosita pentru punctia venoasa pe termen lung si permite administrarea facila de fluide si medicamente intravenoase.
Acestea sunt utilizate, de exemplu, in contextul tratamentelor de urgenta sau al terapiei prin perfuzie. In timpul perfuziilor, cateterul venos periferic face accesul la vena pacientului si, in acelasi timp, conexiunea la setul de perfuzie. Dupa intreruperea perfuziei, branula se inchide usor si in siguranta cu un capacel special proiectat care impiedica contaminarea in perioada in care valva nu este utilizata.
Dimensiunea branulei este codificata pe culori conform codului international.


Perfuzoare si microperfuzoare

Un dispozitiv de perfuzie sau un set de perfuzie este proiectat sa conduca fluidele din solutia de perfuzie continuta intr-o punga de fluid catre pacient, de obicei intravenos sau subcutanat.
Un set de perfuzie consta dintr-un varf sau un perforator, o camera de picurare, o linie de perfuzie, un regulator de debit si un conector pentru a atasa tubul la ac.
Seturile de perfuzie sunt de doua feluri: pentru perfuzie gravitationala si perfuzie sub presiune.
In cazul perfuziei gravitationale, trebuie avut grija sa se mentina o distanta de inaltime suficienta intre bratul pacientului si punga de lichid suspendata. In acest scop, punga este de obicei atasata la un suport de perfuzie, iar dispozitivul de perfuzie este atasat prin intermediul unui tub sau conducta de perfuzie. Regulatorul de perfuzie permite un control mult mai precis al vitezei de perfuzie decat un controler de picurare conventional si, in plus, viteza de picurare poate fi reglata variabil intre 5 ml/h si 250 ml/h. Unele sisteme de perfuzie sunt potrivite atat pentru perfuzii gravitationale, cat si pentru perfuzii sub presiune.


Seringi

Seringile sunt materiale medicale importante utilizate in aproape toate specialitatile medicale. Acestea nu sunt folosite doar pentru a injecta medicamente si vaccinuri, ci si, de exemplu, pentru a extrage sange si pentru a iriga ranile. Seringile sunt aproape intotdeauna produse sterile, de unica folosinta, care sunt eliminate in mod igienic dupa utilizare. Acest lucru reduce in mod eficient riscul de transmitere a infectiilor si de contaminare incrucisata.
Seringi de unica folosinta
Seringile conventionale din plastic de unica folosinta sunt disponibile in versiuni din 2 sau 3 parti. Seringile din 2 parti constau dintr-un cilindru transparent si un piston si sunt disponibile in diferite dimensiuni - de obicei incepand de la un volum de 2 - 3 ml. Ele pot fi utilizate in rutina zilnica si sunt, de exemplu, ideale pentru injectarea medicamentelor. Seringile din 3 parti au, de asemenea, inele de etansare care o fac deosebit de lina si faciliteaza extragerea si injectarea in cantitati mici. Seringile standard nu au un ac atasat si sunt ambalate individual si steril.
Seringi pentru irigare
Seringile pentru rana si vezica urinara au un volum deosebit de mare si nu sunt folosite doar pentru injectarea medicamentelor, ci mai ales pentru toate tipurile de irigatii. De exemplu, ele sunt utilizate atunci cand rana deschisa trebuie irigata dupa operatia de fistula. Avantajul este volumul mare de 50 ml sau 100 ml. Aceasta inseamna ca solutia de irigare a plagii nu trebuie sa fie retrasa la fel de des ca in cazul unei seringi conventionale de unica folosinta de 20 ml. Sunt folosite si in urologie, pentru spalarea cateterelor sau a vezicii urinare.
Seringi pentru administrare orala
Seringile orale de unica folosinta nu sunt aprobate in mod special pentru administrarea subcutanata, intramusculara sau intravenoasa a medicamentelor sau a altor substante. Seringile orale de unica folosinta sunt utilizate exclusiv pentru administrarea orala de medicamente sau lichide.
Seringi dozatoare fine
Pentru medicamentele care se masoara in cantitati foarte mici si in ml, exista seringi dozatoare fine, unde scala poate fi citita la o sutime de mililitru. Aceste seringi speciale cu un volum deosebit de mic sunt folosite pentru aplicarea anumitor medicamente. Cele mai folosite in aceasta categorie sunt seringile cu insulina.

266.00 Lei
(316.54 Lei cu TVA)
287.00 Lei
(341.53 Lei cu TVA)
278.00 Lei
(330.82 Lei cu TVA)
99.00 Lei
(117.81 Lei cu TVA)
99.00 Lei
(117.81 Lei cu TVA)
99.00 Lei
(117.81 Lei cu TVA)
99.00 Lei
(117.81 Lei cu TVA)
99.00 Lei
(117.81 Lei cu TVA)
99.00 Lei
(117.81 Lei cu TVA)
99.00 Lei
(117.81 Lei cu TVA)
99.00 Lei
(117.81 Lei cu TVA)
17.39 Lei
(20.69 Lei cu TVA)
Afisaza urmatoarele 12 produse
Recenzii

Date inexistente

SCRIE O RECENZIE
Filtre
Producatori
Cele mai cautate