0 Your Cart

Site-ul www.mkd-medicale.ro, este proprietatea societatii MKD Professional Shop SRL, inregistrata in Bucureşti, Str. Apusului 35, BL D3, apartament 21, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/13932/2012, CUI RO30951300, cu un capital social declarat 200 LEI, reprezentata de Asofiei Daniel, in calitate de Administrator, numita in continuare MKD Professional Shop SRL.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile prezentate mai jos, accesarea site-ului presupunand acceptarea neconditionata a acestora. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU FOLOSITI acest site.

Definitii

In considerarea unei cat mai bune si uniforme interpretari a Termenilor si Conditiilor de utilizare ale site-ului web, precum si a drepturilor si obligatiilor care decurg din acceptarea acestora, urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza:

(a) beneficiar/ utilizator = orice persoana fizica sau juridica ce plaseaza o comanda catre furnizor, prin intermediul acestui site web; dispozitiile specifice protectiei consumatorilor se vor aplica exclusiv persoanelor fizice, cu excluderea profesionistilor.

(b)furnizor = Societatea MKD Professional Shop S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Romania, Str. Apusului, nr. 35, sect. 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/13932/2012, avand Cod de inregistrare fiscala RO30951300, telefon: 0766230708, e-mail: vanzari@mkd-medicale.ro;

(c)produse = bunuri/ servicii care urmeaza a fi livrate/ furnizate de catre furnizor catre beneficiar, ca urmare a contractului incheiat intre acestia, dintre cele existente pe acest site;

(d)comanda = forma electronica de comunicare intre beneficiar si furnizor prin care furnizorul isi da acordul de vanzare si livrare a produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord sa cumpere si sa achite contravaloarea produselor comandate;

(e)contract la distanta = o comanda, plasata de beneficiar confirmata si validata de catre furnizor.

Inregistrarea

Pentru a putea plasa comenzi pe site-ul www.mkd-medicale.ro, va trebui sa va inregistrati prin crearea unui cont de utilizator.

ACEST SITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR JURIDICE

Autentificarea utilizatorilor pe site, presupune alegerea unui nume de utlizator si a unei parole, a caror pastrare in siguranta reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Pretul produselor

Prețul produsulelor este afișat in detaliile produsului, in pagina sa, dar si in coșul de cumpărături.

Prețul produsului este afisat in site CU si FARA TVA

Prețul produsului nu include costurile de transport

Toate prețurile sunt actuale si sunt actualizate in mod regulat.

Prețul pe care trebuie sa îl plătiți este cel din momentul achiziției.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

MKD PROFESSIONAL SHOP SRL este o companie inregistrata in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 27309

In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea facturarii produselor comandate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzii.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor imputernicite cu facturarea comenzilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Serviciul Clienti pe adresa de email: clienti@mkd-medicale.ro

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.

- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

MKD Professional Shop S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Returnarea produselor

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, cu exceptia situatiilor in care produsele au fost livrate gresit sau coletele prezinta deteriorari severe, in acest caz cheltuielile de transport intra in sarcina noastra.

Din suma restituita in urma returnarii se retin cheltuielile de transport. Produsul poate fi returnat numai daca NU prezinta semne de uzura, este in ambalajul original, cu etichetele intacte, si insotit de factura cu care a fost achizitionat.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de max. 10 de zile de la returnarea coletului, prin virament bancar.

Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa de email vanzari@mkd-medicale.ro in termen 48 ore de la primire.

Procedura de retragere din contract

Consumatorul informeaza MKD Professional Shop S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe hartie, mail sau fax. Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin MKD Professional Shop S.R.L.

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii in cazurile: produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site, produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie,. Rambursarea sumelor se va face prin transfer in contul bancar transmis in scris de consumator. Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 15 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Copyright

Continutul site-ului www.mkd-medicale.ro, designul, fotografiile si datele aferente sunt proprietatea Mkd Professional Shop SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Mkd Professional Shop SRL a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limita de responsabilitate

Mkd Professional Shop nu se face responsabila pentru prejudicii rezultate din utilizarea informatiei prezenta in site, precum si pentru erorile sau omisiunile in continut care pot conduce la orice tip de pierderi.

Dispozitii finale

Mkd Professional Shop isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului www.mkd-medicale.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

MKD Professional Shop SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat, in scris sau verbal (agresiv, licentios etc.), au in istoricul comenzilor livrari refuzate, folosesc in mod abuziv dreptul de retur in 14 zile

MKD Professional Shop SRL poate refuza livrarea unei comenzi, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, în următoarele situații:

eșuarea/invalidarea tranzacției online;

neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului/ a tranzacției;

date incomplete sau incorecte ale Cumpărătorului;

livrări anterioare eșuate/refuzate;

DISCLAIMER

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi fata de produsul vandut. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site, sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client.