Manusi de examinare, manusi medicale de unica folosinta


MKD Medicale va ofera o gama larga de manusi de examinare sterile si nesterile.
In categoria manusi de examinare va oferim o gama larga de manusi de unica folosinta de inalta calitate, sterile si nesterile, pentru utilizare in domeniul medical, cosmetic si multe altele. De la manusi de latex pudrate si nepudrate, manusi de nitril, manusi de vinil pentru persoanele care sufera de alergii la latex, pana la manusi de protectie sterile folosite pentru interventiile chirurgicale.Protectie pentru practicieni si pacienti
Manusile de examinare sunt printre cele mai importante consumabile din domeniul medical si joaca un rol decisiv in prevenirea transmiterii infectiilor si a contaminarii incrucisate.
Acestea sunt de obicei utilizate ca manusi de unica folosinta si protejeaza medicul si pacientul prin prevenirea contactului direct cu pielea pe piele.
Pentru a evalua calitatea manusilor de examinare, manusile sunt verificate de producatori pentru scurgeri sau gauri mici si rupturi, iar rezultatul este indicat de nivelul de calitate acceptat (AQL).


Manusi din Latex
Manusile de unica folosinta din latex sunt deosebit de populare deoarece au un grad ridicat de elasticitate si rezistenta la rupere si ofera astfel practicantului un nivel ridicat de confort si o protectie excelenta.
Majoritatea manusilor din latex permit, de asemenea, o sensibilitate tactila foarte buna. Aceste manusi din latex pot fi pudrate sau neprudrate. Manusa de latex pudrata este mai usor de imbracat atunci cand mainile sunt umede sau transpirate.
Este posibil ca pudra acesteia sa incurajeze alergiile la latex.
In general, manusile de examinare cu latex trebuie utilizate numai daca utilizatorul sau pacientul nu sunt alergici la latex.


Manusi din Nitril
Manusile de examinare din nitril sunt la fel de rezistente la rupere si stabile ca manusile din latex.
Cu toate acestea, ele difera prin faptul ca sunt mai putin elastice.
Senzatia tactila si de purtare a manusilor de examinare din nitril este, de asemenea, comparabila cu cea a manusilor din latex.
Deoarece manusile din nitril nu contin latex, ele reprezinta o alternativa ideala la manusile din latex daca purtatorul sau pacientul sunt alergici la latex.
In plus, manusile au adesea varfurile degetelor micro-aspre, ceea ce le face foarte aderente.Manusi din Vinil, PE si copolimeri
Manusile de unica folosinta din alte materiale, precum vinil, PE sau copolimer, sunt mult mai putin frecvente decat manusile din latex sau nitril. Manusile realizate din aceste materiale sunt de obicei transparente si au o elasticitate mica sau deloc. Ele sunt adesea folosite pentru aplicatii scurte.
Materia prima folosita pentru manusile de vinil este PVC, care, in combinatie cu plastifiant, realizeaza o flexibilitate care asigura o purtare confortabila.

Cu toate acestea, elasticitatea este semnificativ mai mica decat cea a manusilor medicale de unica folosinta din latex sau nitril.

Manusile din vinil sunt utilizate in principal pentru aplicatii scurte, fara solicitari mecanice mari.
Manusile din PE sunt fabricate din polietilena rezistenta, sunt foarte stabile, rezistente si aplicabile universal pentru aplicatii scurte. Materialul este asemanator unei folii, iar manusa este disponibila intr-o dimensiune standard.
Manusile din copolimer sunt de obicei acoperite de un suport de hartie moale, care este usor de scos/decojit. Acestea nu contin PVC sau latex si, prin urmare, sunt potrivite pentru utilizare in caz de alergie la latex.

20.00 Lei 16.00 Lei
(19.04 Lei cu TVA)
CuloareAlb MarimeNR 5.5 MaterialLatex VariantaNepudrat
1.26 Lei
(1.50 Lei cu TVA)
CuloareAlb MarimeNR 8.5 MaterialLatex VariantaPudrat
15.40 Lei
(18.33 Lei cu TVA)
CuloareAlbastru MarimeL MaterialNitril VariantaNepudrat
1.55 Lei
(1.84 Lei cu TVA)
CuloareAlb MarimeNR 7 MaterialLatex VariantaNepudrat
17.50 Lei 13.20 Lei
(15.71 Lei cu TVA)
52.50 Lei 16.30 Lei
(19.40 Lei cu TVA)
MarimeXL
18.20 Lei
(21.66 Lei cu TVA)
MarimeS
23.50 Lei
(27.97 Lei cu TVA)
MarimeL
23.50 Lei
(27.97 Lei cu TVA)
MarimeL
23.50 Lei
(27.97 Lei cu TVA)
MarimeL
23.50 Lei
(27.97 Lei cu TVA)
MarimeL
18.00 Lei
(21.42 Lei cu TVA)
MarimeXS
Afisaza urmatoarele 12 produse
Filtre
Producatori
Marime
    Afișează toate (13)
Material
Culoare
Varianta
Cele mai cautate