Chiloti - Scutece incontinenta

Experienta acumulata in practica medicala a demonstrat importanta produselor de calitate pentru ingrijirea pacientilor cu incontinenta.
Apartinatorii sau personalul de ingrijire au semnalat deseori complicatii multiple cauzate de produse de proasta calitate: protectie inadecvata impotriva scurgerilor de urina, iritatii ale pielii, dematite severe si chiar formarea de escare.
Din acest motiv, HARTMANN a dezvoltat produse care respecta cele mai exigente standarde de calitate.
Paleta larga ce include diferite capacitati de absorbtie si marimi se adapteaza individual nevoilor fiecarui pacient, asigurand totodata eficienta costurilor.
Ingrijirea persoanelor cu incontinenta in spitale, centre de ingrijire sau la domiciliu nu depinde numai de competenta personalului de ingrijire, ci si de calitatea produselor utilizate (scutece pentru adulti, paturele absorbante, cosmetica medicala) si de capacitatea acestora de a le imbunatatii calitatea vietii.
Hartmann va pune la dispozitie: chiloti si scutece adulti Molicare, paturele absorbante Molinea...
Alegerea produsului depinde de gravitatea si de frecventa manifestarii afectiunii si trebuie adaptata pentru a va satisface nevoile.

Hartmann va pune la dispozitie mai multe variante, in functie de gravitate si necesitati:
* MoliCare® Premium Elastic 6 picaturi
Recomandat atat persoanelor active, cat si celor imoblizate la pat, asigurand o protectie de incredere si confort sporit la purtare, in cazurile de incontinenta moderata spre severa.
* MoliCare® Premium Mobile 6 picaturi
MoliCare® Premium Mobile 6 picaturi este alegerea sigura in cazul incontinentei moderate de urina. Chilotii de unica folosinta sunt disponibili in 4 marimi si pot fi purtati ca o lenjerie intima obisnuita.
MoliCare® Premium Mobile asigura confortul si siguranta necesara pentru cei care duc o viata activa.
MoliCare® Fixpants (model cu picior scurt)
* Pantalonasi de fixare foarte elastici pentru utilizarea in combinatie cu tampoane pentru incontinenta de toate tipurile.
Realizati dintr-un material usor, moale si permeabil la aer, cu o structura densa tip plasa si foarte rezistenta.

6.08 Lei
(7.24 Lei cu TVA)
7.09 Lei
(8.44 Lei cu TVA)
28.00 Lei 27.00 Lei
(32.13 Lei cu TVA)
17.21 Lei
(20.48 Lei cu TVA)
57.71 Lei
(68.67 Lei cu TVA)
14.18 Lei
(16.87 Lei cu TVA)
Afisaza urmatoarele 6 produse
Filtre
Producatori
Marime
Cele mai cautate