Seringi Unica Folosinta

Seringi de unica folosinta Luer Lock si Luer Slip
Seringile de unica folosinta sunt un consumabil important și sunt utilizate în aproape toate domeniile medicale.
În timp ce seringile din două părți constau dintr-un cilindru cu piston, seringile în trei părți sunt echipate suplimentar cu un dop de cauciuc la baza pistonului, permițând injecții cu o precizie foarte buna.
Seringile nu sunt folosite doar pentru a injecta solutii medicamentoase și vaccinări, ci pot fi utilizate și pentru extragerea sângelui și pentru irigarea rănilor.
Seringile sunt produse sterile de unică folosință, care sunt aruncate igienic în containerele ascuțite după utilizare.
Acest lucru scade riscul de transmitere infecțioasă și contaminare încrucișată.
Seringile de unică folosință sunt disponibile în diferite dimensiuni și stiluri pentru diferite scopuri de aplicare (de exemplu, vaccinări, irigarea rănilor, injecții…).
Inject 40 Solo de la B.Braun, de exemplu, este utilizat pentru a injecta insulină și seringa de unică folosință Omnifix Solo este disponibilă în diferite dimensiuni și garantează injecții sigure.
În plus față de seringile cu conector Luer, unde acul este atașat la conector, oferim și seringi de unică folosință cu conectori Luer-Lock (de exemplu, ace sterile), unde acul este înșurubat pe seringă.
Acest lucru asigură că canula este fixată în siguranță de seringă și nu se va scăpa ușor la aplicarea medicamentelor mai vascoase.
În plus față de seringile de unică folosință cu un volum începând de la 2-3 ml, există și seringi speciale cu volume deosebit de mici care sunt utilizate pentru aplicarea medicamentelor specifice.
Cele mai utilizate două produse utilizate sunt seringile de insulină și seringile cu heparină.
Ambele diferă de seringile obișnuite în ceea ce privește gradatia.
Când se administrează insulină sau heparină, volumul se măsoară în unități în loc de ml.
Scara ml poate fi totuși tipărită pe seringă pentru a complimenta scala de unități.
Pentru medicamentele care sunt măsurate în cantități foarte mici și în ml, există seringi de dozare fină, cu o scală care poate fi citită până la o sută mililitru.
Seringile de această dimensiune au adesea un vârf de deplasare pentru a se asigura că în seringă rămâne cât mai puțin medicament.
Funcție și aplicație
Pentru a injecta sau a administra lichide, seringa se umple prin ridicarea pistonului și folosirea unei canule de retragere.
O astfel de canulă nu este totuși folosită pentru nutriția enterală sau administrarea de medicamente printr-un tub de alimentare.
Presiunea generată în timpul injecției depinde de pistonul seringii.
Seringile fără ace sau canule sunt, de asemenea, utilizate pentru a asigura catetere, sonde și canule .
Seringile fara ac sunt de asemenea utilizate pentru irigarea și clătirea rănilor.
Dacă sunt utilizate cu catetere de unică folosință, ele pot fi chiar utilizate pentru cavitățile plăgilor greu accesibile.
În categoria seringi, MKD Medicale vă oferă o gamă largă de seringi de unica folosinta de înaltă calitate, cu diferite dimensiuni și cu specificații diverse. Indiferent dacă aveți nevoie de seringi de 5 ml, 10 ml sau 20 ml, seringi de insulina sau seringi guyon, aveti de ales de la renumite branduri: B. Braun, BD Beckton Dickinson, Biosafe


7.09 Lei
(8.44 Lei cu TVA)
2.52 Lei
(3.00 Lei cu TVA)
55.00 Lei
(65.45 Lei cu TVA)
55.00 Lei
(65.45 Lei cu TVA)
39.00 Lei
(46.41 Lei cu TVA)
33.00 Lei
(39.27 Lei cu TVA)
1.22 Lei
(1.45 Lei cu TVA)
0.34 Lei
(0.40 Lei cu TVA)
0.38 Lei
(0.45 Lei cu TVA)
0.20 Lei
(0.24 Lei cu TVA)
0.23 Lei
(0.27 Lei cu TVA)
0.38 Lei
(0.45 Lei cu TVA)
Afisaza urmatoarele 12 produse
Filtre
Producatori
Cele mai cautate