Alte consumabile medicaleSpatule linguale

Depresoarele de limba sunt instrumente ORL care sunt destul de des folosite in medicina generala, tratamentul urechi-nas-gat si stomatologie pentru examinarea gurii si faringelui.
Acestea ofera o vedere mai buna asupra cavitatii bucale.
Depresoarele de limba pot fi fabricate din lemn, plastic sau metal.
Sunt folosite pentru a impinge usor limba pacientului in timpul unei examinari, pentru a oferi o vedere mai buna a cavitatii bucale.Garouri

Garoul este folosit in zonele clinice si in operatii pentru a congestiona sangele in vena in timpul flebotomiei, injectiilor sau perfuziilor, astfel vasele de sange pot fi gasite mai usor. Garourile difera nu numai prin dimensiune (lungimea benzii), ci si prin material si tipul mecanismului de blocare. Acestea sunt de unica folosinta sau autoclavabile. Pe langa garoul clasic, exista garouri cu un mecanism special de eliberare rapida cu o singura mana pentru a asigura congestie si decongestionare usoara. Mai exista si garouri arteriale care sunt special concepute pentru a opri sangerarile care pun viata in pericol, folosite in situatii de urgenta, de ex. in serviciile de prim ajutor. Acestea, pot fi folosite si ca garou obisnuit, daca este necesar.


Foarfeca pansamente

Cu foarfecele de pansament, materialul de pansament nu numai ca poate fi taiat rapid si usor la dimensiunea potrivita, dar aceste foarfece sunt ideale si pentru taierea pansamentelor care trebuie indepartate sau schimbate.
Foarfecele pentru bandaj sunt proiectate astfel incat sa nu raneasca pacientul la taierea pansamentului.
Pentru aceasta, una dintre lamele de foarfeca are un varf de siguranta care ajuta la ridicarea pansamentului intr-o maniera lina, fara a provoca rani.Electrocauter

La aceasta categorie intra echipamentele electrochirurgicale si echipamentele de cauterizare.
Toate accesoriile din aceste categorii, care sunt utilizate in timpul interventiilor chirurgicale sau in zona de operatie, sunt sigilate individual si sterile pentru a asigura standarde stricte de igiena si ingrijire a pacientului.
Markere pentru chirurgie

MKD Medicale va ofera markere pentru chirurgie.
Acestea sunt instrumente sterile foarte importante in chirurgie, deoarece sunt folosite pentru marcarea preoperatorie a unei incizii si pentru a preveni interventia chirurgicala la locul gresit. Sunt deosebit de populari in chirurgia estetica, amputatii sau indepartarea leziunilor pielii si alunitelor. Markerii chirurgicali sunt adesea furnizati cu o rigla pentru a masura  dimensiunea campului operator inainte de interventia chirugicala.

19.00 Lei
(22.61 Lei cu TVA)
46.50 Lei
(55.34 Lei cu TVA)
24.81 Lei 16.60 Lei
(19.75 Lei cu TVA)
Marime85x150 cm
19.00 Lei
(22.61 Lei cu TVA)
48.60 Lei
(57.83 Lei cu TVA)
13.10 Lei
(15.59 Lei cu TVA)
2.48 Lei
(2.95 Lei cu TVA)
29.00 Lei
(34.51 Lei cu TVA)
12.28 Lei
(14.61 Lei cu TVA)
CuloareAlbastru
1.47 Lei
(1.75 Lei cu TVA)
67.29 Lei
(80.08 Lei cu TVA)
CuloareNegru
Afisaza urmatoarele 12 produse
Cele mai cautate