​Tot ce trebuie sa stii despre un dezinfectant antiseptic

05/12/2019

Tot ce trebuie sa stii despre un dezinfectant antiseptic
Pentru a te putea bucura de un spatiu curat, indiferent daca te afli acasa sau la locul de munca, trebuie sa te asiguri ca folosesti intotdeauna produse de calitate, care sa fie realizate pe baza unor formule puternice, capabile sa indeparteze bacteriile si virusii. De exemplu, dezinfectantii te ajuta sa distrugi microorganismele patogene si nepatogene de pe toate suprafetele si, in acelasi timp, poti indeparta materia organica/neorganica dimprejurul tau.
Aloca-ti suficient timp pentru curatenie, astfel incat sa te simti in siguranta atunci cand folosesti obiectele pe care le ai acasa, in toate incaperile, dar si atunci cand esti la serviciu si iti desfasoari activitatea.
Dezinfectantul antiseptic, un ajutor de nadejde pentru tine
Despre dezinfectantul antiseptic trebuie sa stii este o solutie creata special pentru a combate, incetini si distruge bacteriile care apar atat pe piele, cat si pe suprafetele din jurul tau. Pentru a te asigura ca iti protejezi sanatatea, indicat este sa alegi cu grija dezinfectantul pe care il folosesti, indiferent de suprafetele pe care iti doresti sa il aplici ulterior.
Nu ai nevoie de clatire
Foarte important este sa stii ca dupa utilizarea dezinfectantului antiseptic, nu ai nevoie de clatire. De ce? Produsul este realizat astfel incat sa actioneze in mod sigur, fara a existe efecte adverse. In comparatie cu multe alte solutii pe care le ai la dispozitie, in acest caz te poti bucura de rezultatele dorite intr-un timp foarte scurt, fara nicio alta actiune suplimentara.
Poti sa alegi intre urmatoarele produse:
Servetele dezinfectante
Poti folosi servetelele dezinfectante indiferent unde te afli: acasa, pe strada, la serviciu, dar si atunci cand pleci intr-o excursie. Acestea sunt foarte practice, pentru ca le poti lua in geanta, fara iti ocupe mult spatiu.
Servetelele nu contin alcool si sunt recomandate pentru toate spatiile delicate, dar si opacizante. Tot ce trebuie sa faci este sa stergi suprafetele dorite cu servetelele si sa lasi substantele sa actioneze timp de 5 minute. La final, nu trebuie sa clatesti deloc.
Dezinfectant spray pentru maini si tegumente
Nu exista actiune care sa nu presupuna utilizarea mainilor, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca ai gija de acestea in permanenta. In acest fel, poti tine bacteriile si microbii la distanta. Folosind spray-ul pentru maini si tegumente, vei observa o actiune rapida si eficienta impotriva factorilor negativi externi.
Poti utiliza acest produs atunci cand te afli in spatiu public, dar si in cazul in care lucrezi intr-un spital, intr-un restaurant sau intr-un mediu industrial, acolo unde igiena trebuie sa se numere printre principalele preocupari pe care trebuie sa le ai. Tot ce trebuie sa faci este aplici 2-3 ml de solutie in palme si sa iti freci mainile pe toate partile, pana cand dezinfectantul intra in piele.
Dezinfectant concentrat de nivel inalt
Dezinfectantul concentrat a fost creat special pentru ca tu sa poti igieniza spatii mai mari, indiferent daca este vorba despre pardoseala sau bancuri de lucru. Este vorba despre un produs antimicrobian, care combate bacteriile si virusii, oferindu-ti posibilitatea de a-ti desfasura activitatea in cele mai bune conditii.
In functie de nivelul de dezinfectie pe care doresti sa il obtii, trebuie sa folosesti cantitati diferite din acest produs. De exemplu, daca ai nevoie de un nivel scazut de dezinfectie, poti combina 25 de ml de solutie cu 10 litri de apa si poti lasa mixul sa actioneze timp de 30 de minute asupra spatiilor pe care le doresti curate.
In schimb, daca esti in cautarea unui nivel mediu de dezinfectie, trebuie sa folosesti 50 de ml de solutie la 10 litri de apa si sa o lasi sa actioneze intre 15 si 30 de minute. Nu in ultimul rand, pentru o dezinfectie inalta, recomandat este sa folosesti 100 ml de solutie la 10 ml de apa, timpul de actionare fiind in aceasta situatie de 60 de minute.
Dezinfectantul antiseptic, indiferent de forma sub care il cumperi este un produs excelent, oferindu-ti posibilitatea de a te bucura de un mediu curat, in care sa iti poti desfasura activitatea fara probleme. Alege dezinfectantul care ti se potriveste, in functie de rezultatele pe care doresti sa le obtii!

Comment-uri

Nici o postare găsită

SCRIE O RECENZIE