0 Your Cart

Swiss Energy

 Swiss Energy

Vitaminele si mineralele Swiss Energy se bazeaza pe ingrediente patentate Quali-Blends. Sunt obtinute din ingrediente naturale, fara adaos de coloranti artificiali si arome.

În efortul de a crea produse prin care clienții să poată beneficia de una sau mai multe porții zilnice de sănătate, Swiss Energy Pharma GmbH folosește doar ingrediente de înaltă calitate. Vitaminele Swiss Energy sunt componente importante ale unei vieți active, aducând un aport important de energie sportivilor. De asemenea compensează lipsa unei alimentații echilibrate, fiind utile în combaterea efectelor negative ale unei vieți dezordonate. Și nu în ultimul rând, ajută la menținerea unui nivel optim de sănătate, concentrare și energie în situațiile limită dar totuși cotidiene, cum ar fi stresul de la locul de muncă sau ritmul de viață foarte intens.
Swiss Energy ne ofera o gama variata de vitamine si minerale pentru adulti si pentru copii:
Capsule cu Eliberare Prelungita
Nano-Capsulele sunt dezvoltate pentru a elibera substanța activă treptat, o lungă perioadă de timp. Capsulele SR sunt inovatoare si favorizează o mai bună absorbție a sustantelor active și o mai bună tolerabilitate în dieta zilnică.
Micro-peletele sunt granule speciale de aproximativ 1 mm diametru, care sunt dozate în capsule de gelatină dură. Substanțele active sunt acoperite cu o membrana poroasa care acoperă miezul. Unele ingrediente pot fi distruse de acidul gastric. Tehnologia SR oferă aceste substanțe active cu o protecție puternică împotriva acidului (mai mult de două ore în acid gastric).
Unele ingrediente pot irita stomacul. Tehnologia SR permite evitarea iritației pentru stomac și reducerea riscului de efecte adverse. Prin urmare, administrarea capsulelor SR oferă un nivel ridicat de siguranță pentru tractul digestiv.
Tablete Efervescente
Vitaminele efervescente SWISS ENERGY au a fost dezvoltate special de FreiCare Swiss AG, Elveția, avand la baza studiile si cercetarile celor mai importanți specialiști din domeniul sănătății. Echilibrul optim al ingredientelor necesare pentru bunăstarea organismului este o cerință majoră la vitaminele produse sub marca SWISS ENERGY.
Într-un efort de îngrijire zilnică, complexul de vitamine și minerale SWISS ENERGY care are la bază ingrediente brevetate Quali-Blends®, bine cunoscute datorită calității lor, acțiunii rapide și sigure este cheia esentiala pentru o viata sanatoasa.
Caramele cu Ciocolata Elvetiana Originala
Caramelele Swiss Energy se prezinta sub forma de bomboane masticabile cu zahăr pe baza de sirop de glucoză sau fara zahar pe baza de diferiti îndulcitori.
Aceste forme de caramele pot fi utilizate ca si supliment alimentar cu diferite ingrediente active. Avantajul este că ingredientul activ este absorbit rapid de corp.
Nivelul de dozare al ingredientelor active din caramele poate fi foarte mare și poate fi utilizata o varietate larga de materii prime . În plus caramelele sunt preferate atat de copii cat si de adulti.
Comprimate din Plante Elvetiene Originale
Indiferent dacă sunt revitalizante sau calmante – toate sunt delicioase: Pastilele din plante originale elvețiene SWISS ENERGY. Ierburi naturale, plăcere naturală - bune pentru tuse, pt o respirație mai proaspătă sau pur și simplu pentru fantasticul lor gust.
Comprimatele din plante SWISS ENERGY vă aduc natura liniștitoare a Alpilor Elvețieni într-o varietate de arome. Dezvoltate conform retetei elvetiene originale din 20 de diferite plante aromatice. Fabricate în cea mai pura traditie elvetiana. Descoperă efectul benefic al celor 20 de plante si bazeaza-te pe experiența elvetiana de generații. Pastilele naturiste SWISS ENERGY sunt un balsam pentru căile respiratorii iritate si aduc catre tine puterea de revitalizare și gustul Alpilor Elvețieni.
Jeleuri Moi – Noua Era de Jeleuri
Jeleurile Moi, intr-o noua prezentare, pentru cei ce preferă o forma usor de consumat a unui supliment alimentar. Aceasta forma este special dezvoltată pentru persoanele care se luptă cu înghițirea capsulelor sau a tabletelor. Contin arome și culori naturale.
Tehnologia inovatoare de formare la rece permite să se folosească temperatură scăzută în timpul procesului de productie. Prin urmare, toate ingredientele sunt păstrate intacte și 100% absorbite de organism. Mulțumită tehnologiei de formare la rece chiar și ingredientele sensibile la căldură pot fi utilizate în Jeleurile moi. Datorită metodei de fabricație brevetată, Jeleurile Moi ™ oferă câteva funcții noi: • pot fi folosite ingrediente sensibile la căldură. • nu isi schimba consistenta in mediu de temperatura ridicat. • fără zahăr sau cu continut redus de zahăr. • ușor de mestecat, nu se lipeste de dinți. • fără gelatină. • fără gluten / fără lactoză. • pot fi utilizate în orice țară. • pot fi consumate de cei cu un regim vegan și vegetarian.
Jeleuri Moi Elvețiene Originale și Tablete de Dextroză
Copiii au nevoie de energie în fiecare zi pentru a crește și a se dezvolta. SWISS ENERGY Jeluri Moi răspunde cu succes la aceste provocări și ajuta corpul si mintea sa se dezvolte armonios.
Jeleurile cu gust delicios de fructe livreaza vitamine cheie și minerale esentiale pentru creștere sănătoasă, dezvoltare adecvată și un sistem imunitar mai puternic la copiii de peste de 3 ani.
Gust și Sanatate intr-un singur flacon: • Arome 100% naturale. • 100% fără gluten. • 100% fără lactoză. • Fara conservanti.