0 Your Cart

SCHULKE Germania

 SCHULKE Germania

SCHULKE Germania va pune la dispozitie o gama larga de dezinfectanti si sterilizanti pentru domeniul medical, stomatologic, cosmetic si farmaceutic.

In unitatile medicale, dezinfectia zilnica si detaliata este obligatorie – in special in zonele critice si sensibile.
In conformitate cu noile descoperiri in domeniul medical, dezinfectia detaliata a suprafetelor din domeniul medical este un factor major de prevenire a infectiilor nosocomiale.
Cu gama de produse biocide Perform Sterile, va oferim o selectie de produse sterile, cu un spectru larg de actiune . Toate produsele perform sterile sunt gama irradiate si imbuteliate aseptic si ca atare raspund cerintelor stricte pentru utilizarea in camerele curate. Pentru a facilita accesul in camerele curate produsele sunt ambalate in ambalaje duble.

Cautati produse de inalta calitate dar nu necesitati produse sterile? In acest caz gama Perform Advanced este exact cea ce aveti nevoie. Produsele biocide perform advanced sunt filtrate microbian si sunt produse in conditii GMP.

Gama Perform Classic va ofera o varietate de produse biocide cu un spectru larg de actiune . Toate produsele sunt fabricate in conditii GMP.

Pe langa igiena productiei, igiena personala joaca un rol important. O atentie sporita o acordam dezinfectiei pielii cu dezinfectantele pentru maini si piele.

Produse comercializate sub marca SCHULKE Germania: Mikrozid, Perform, Desmanol, Terralin, Jaclor, Gigazyme, Aspirmatic, Gigasept, Rotasept, Desderman, Primasept, Octenisept, Kodan