Atenție MKD Medicale utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK
0 Your Cart

Produse destinate persoanelor cu incontinenta

10/09/2015
de către Ioana AWDWSED

Optiunile medicale de tratament, chirurgicale sau non-chirurgicale, nu reusesc intotdeauna sa solutioneze sau macar sa amelioreze starea persoanelor afectate de incontinenta. De aceea, HARTMANN va pune la dispozitie informatiile necesare despre produsele destinate diverselor forme de incontinenta, precum si recomandari de utilizare a produselor care s-au dovedit utile pentru imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi.

Experienta acumulata in practica medicala a demonstrat importanta produselor de calitate pentru ingrijirea pacientilor cu incontinenta. Apartinatorii sau personalul de ingrijire au semnalat deseori complicatii multiple cauzate de produse de proasta calitate: protectie inadecvata impotriva scurgerilor de urina, iritatii ale pielii, dematite severe si chiar formarea de escare.

Din acest motiv, HARTMANN a dezvoltat produse care respecta cele mai exigente standarde de calitate. Paleta larga ce include diferite capacitati de absorbtie si marimi se adapteaza individual nevoilor fiecarui pacient, asigurand totodata eficienta costurilor.

Cum alegem produsul corect?

Complementar cu tratamentul incontinentei este necesara utilizarea produselor igienice absorbante de calitate (chiloti incontinenta, paturele aleze absorbante, tampoane, scutece pentru adulti etc.).

Aceste produse confera o protectie excelenta datorita materialului absorbant, capabil sa inmagazineze si sa lege cantitati mari de urina, impiedicand scurgerile, chiar si sub presiune. Pielea ramane uscata, complicatiile dermatologice (iritatii, roseata) fiind evitate.

Igiena imbunatatita si modul usor de aplicare al produselor asigura un confort sporit persoanei afectate, usurand in acelasi timp procesul de ingrijire pentru apartinatori.

Alegerea produsului potrivit trebuie sa tina cont de cantitatea de urina eliminata. Aceasta va impune si ritmul necesar de schimbare al produsului. Pentru o evaluare corecta a cantitatii medii eliminate produsul trebuie cantarit inainte si dupa aplicare pe o perioada de 48 de ore, ulterior calculandu-se media orara.

Fiind stabilita aceasta medie, este foarte usor sa alegeti produsul potrivit cu ajutorul Sistemului de Incontinenta de la HARTMANN. Toate produsele sunt codificate pe baza de culori in functie de gradul de severitate al incontinentei. Aceste culori se regasesc nu numai pe ambalajul exterior dar si pe folia produselor, usurandu-va orientarea.

Comment-uri

Nici o postare găsită

SCRIE O RECENZIE