​Pentru a tine sub control greutatea ai nevoie de un cantar foarte bun! Cum il alegi?

06/09/2019

Pentru a tine sub control greutatea ai nevoie de un cantar foarte bun! Cum il alegi?
Daca iti doresti sa iti tii greutatea sub control in permanenta, ai nevoie de un cantar foarte bun, pe care sa il poti folosi ori de cate ori iti doresti acasa. Este vorba despre un dispozitiv modern, cu ajutorul caruia iti poti remodela corpul asa cum iti doresti si, mai mult, iti poti planifica mesele, astfel incat sa ajungi la rezultatele dorite mai repede. Este important sa stii ce greutate ai greutatea, pentru ca in timp sa vezi o evolutie in sens pozitiv.
Pentru a cumpara un cantar de calitate, trebuie sa stii insa care sunt elementele pe care trebuie sa le iei in calcul. Exista cateva detalii tehnice care te pot ajuta sa faci o investitie foarte buna!
Greutatea suportata
Pentru inceput, trebuie sa fii atent/a la greutatea maxima suportata de cantar. Chiar daca majoritatea modelelor accepta o greutate de pana la 150 de kilograme, exista si cantare care sunt create pentru greutati mai mici. Recomandat este sa cumperi un cantar care sa suporte o greutate mai mare, nu pentru ca tu ai fi o persoana corpolenta, ci pentru a te asigura ca ai la dispozitie o functie cat mai buna. Nu este exclus ca in anumite cazuri, cantarul sa aiba o marja de eroare de 100-120 de grame, insa acest detaliu este unul nesemnificativ.
Cantar mecanic sau digital
Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este ca exista cantare mecanice, dar si digitale. De exemplu, modelele mecanice sunt mai putin numeroase pe piata, intrucat sunt mai putin eficiente. Recomandat este sa optezi pentru un model care are afisaj digital, dar si o precizie foarte buna. Mai mult, un cantar digital are o greutate mai mica, ceea ce inseamna ca il poti aseza foarte usor in locul in care iti doresti sa il folosesti.
Functii utile
Functiile sunt foarte importante la cantarul pe care ti-l doresti. Printre cele mai interesante functii de care poti beneficia se numara posibilitatea de a-ti introduce datele personale in memoria cantarului: sexul, varsta, inaltimea, dar si tipul de activitate fizica. Pe baza acestor detalii, cantarul iti poate reda o serie de valori importante despre starea ta de santatea. In acelasi timp, tot pe baza detaliilor introduse de tine, cantarul poate evalua eficient valorile minime, dar si maxime de greutate intre care trebuie sa te incadrezi.
Un alt aspect tehnic pe care trebuie sa il iei in calcul este conversia kilogramelor in unitati internationale de masurare. Cantarele de calitate au capacitatea de a transforma kilogramele in stones ori pounds. Aceasta functie este una de care ai nevoie atunci cand vrei sa urmezi diete internationale.
Memorie
Ideal este sa cumperi un cantar care este prevazut cu memorie: astfel poti urma pe termen lung un plan de exercitii fizice sau chiar o dieta. Un model de calitate are capacitatea de a memora de la doua pana la 30 de pozitii. In acest fel iti poti compara activitatile in functie de eficienta lor.

Material si aspect
Dincolo de aspectele tehnice, recomandat este sa tii cont si de materialul din care este realizat cantarul pe care ti-l doresti, dar si de aspectul acestuia. Cel mai bne este sa faci o investitie intr-un model rezistent si atractiv. Poti alege un cantar a carui platforma este realizata fie din lemn, fie din sticla, plastic sau metal. Mai mult, poti opta pentru un model cu un design floral sau simplu, pentru ca atunci cand te cantaresti sa te simti bine din toate punctele de vedere. Este demonstrat faptul ca oamenii tind sa se simta mai bine atunci cand folosesc dispozitive care ii atrag si din punct de vedere vizual.

Exemple de cantare pe care le poti lua in calcul:

Cantar electronic WS 50 microlife
Din sticla securizata, un cantar electronic WS 50 Microlife suporta o greutate de pana la 150 de kilograme, are un design modern si o pornire instantanee. Mai mult, acest model este subtire si usor, ceea ce inseamna ca iti va fi usor sa il depozitezi. Cantarul iti ofera sansa de a-ti masura greutatea in kilograme, stones sau pounds, si are o oprire automata, care iti permite ca dupa ce te cantaresti sa nu mai fii nevoit sa faci nimic.

Cantar electronic pentru persoane cu senzor de proximitate
Daca iti doresti un cantar modern si eficient, modelul cu senzor de proximitate este exact ceea ce ai nevoie. Este vorba despre un model interesant, a carui parte centrala se lumineaza atunci cand cantarul sesizeaza miscari pe o raza de 1,5 metri imprejurul sau. Platforma de sticla securizata este subtire de numai 6 mm, iar greutatea maxima admisa este de 180 de kilograme. Rezultatul pe care il poti obtine cu ajutorul acestui cantar are o precizie incredibila, fiindu-ti un ajutor de nadejde atunci cand faci exercitii fizie sau cand urmezi o dieta si iti doresti sa ajungi la o anumita greutate.

Nu mai amana inceperea unui plan de remodelare corporala! Achizitioneaza un cantar de calitate, pe care sa il folosesti in fiecare dimineata, astfel vei ajunge sa ai un corp de invidiat!

Comment-uri

Nici o postare găsită

SCRIE O RECENZIE