Atenție MKD Medicale utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK
0 Your Cart

Manusi medicale

06/09/2015
de către Ioana AWDWSED

Manusile medicale din latex, sunt manusi utilizate in timpul interventiilor chirurgicale si examinarilor medicale, care ajuta la prevenirea contaminarii intre cadre medicale si pacienti, impiedicand transmiterea de SIDA, hepatita B … si a altor boli infectioase cu risc mare de infectii ce pot fi transmise prin contact cu sangele si fluide corporale. Bariera de protective eficienta, ar trebui sa fie astfel, un criteriu important in alegerea manusilor.

Exista doua tipuri principale de manusi medicale: manusi de examinare si manusi chirurgicale. Acstea sunt folosinte in mare parte in industria medicala: clinici medicale, cabinete stomatologice, ginecologie, clinici veterinare, consultatii si fabrici de medicamente.

Avand in vedere rata de crestere la alergia cu latex printre profesionistii din domeniul sanatatii, precum si in populatia generala, manusile care nu contin latex, cum ar fi: manusile de vinil, manusile de nitril sau neopren, au devenit utilizate pe scara larga. Cu toate acestea, manusile din latex chirurgicale nu au fost inlocuite cu cele care nu contin latex decat in anumite domenii. In interventiile chirurgicale, raman preferate cele din latex, datorita faptului ca stau cel mai bine la capitolul “simt tactil”.

ATENTIE!

Manusile de examinare sunt de unica intrebuintare

Folosirea lor repetata mareste riscul infectarii si duce la transmiterea microbilor

Pentru fiecare pacient trebuie folosita o pereche unica de manusi

Dupa fiecare interventie medicala manusile trebuie aruncate

In cazul perforarii, spargerii sau ruperii manusile trebuie schimbate imediat

Comment-uri

Nici o postare găsită

SCRIE O RECENZIE