0 Your Cart

Laica

 Laica

Laica este o companie de familie care a fost infiintata in anul 1974, care are sediul central in nordul Italiei. Domeniul de activitate al companiei il reprezinta produsele de larg consum din domeniile filtrarii apei, ingrijirii si monitorizarii sanatatii si cresterii calitatii vietii.

Succesul companiei Laica SpA se bazeaza pe pasiunea pentru produse de cea mai inalta calitate, sigure in exploatare si cu un design elegant, avand ca scop imbunatatirea vietii consumatorilor.

Laica este prezenta in Romania de peste 6 ani, timp in care s-a facut cunoscuta prin produsele sale de calitate destinate ingrijirii si monitorizarii sanatatii.

De peste 20 de ani Laica isi desfasoara activitatea si in domeniul filtrarii apei. Experienta si know-how-ul dobandit in timp i-au permis sa devina o companie lider, fiind specializata in utilizarea optima a resurselor pentru dezvoltarea unei piete in crestere.

Produsele Laica SpA se comercializeaza in Romania sub marcile:

si

Datorita portofoliului diversificat de produse, Laica indeplineste cea mai provocatoare combinatie de cerinte de calitate nu doar pentru produsele destinate alimentelor ci si filtrarii apei, aparatelor electrice si aparatelor medicale. Laica indeplineste o gama larga de cerinte de calitate in mod voluntar intern si expert de catre laboratoare si institutii neutre.f

Certificarea ISO9001, reglementarile guvernamentale și aprobarile de calitate sunt cea mai importanta parte a sistemului nostru continuu de asigurare a calitatii.

Laica va pune la dispozitie o gama larga de produse: cani filtrarea apei, aparate de aerosoli, termometre si tensiometre, cantare electronice si mecanice si produse de ingrijire personala.