0 Your Cart

ItalWax

 ItalWax

ItalWax este un brand Italian ce produce produse profesionale sunt utilizate cu succes in saloanele de infrumusetare: ceara de epilat, parafina si incalzitoare de ceara.

Italwax este linia completă de ceară profesională dezvoltată în cadrul fabricii Filo Bianco din Italia, îndeplinind cele mai înalte cerințe ale profesioniștilor și utilizatorilor finali. Prin munca de echipă și specialiștii calificați Italwax, cu testare extrem de precisă și o atitudine responsabilă în respectarea reglementărilor UE, Italwax a devenit astfel marca de renume pentru cele mai bune produse de îndepărtare a părului, din lume, certificate GMP (Good Manufacturing Practice).

Pentru fabricarea cerii Italwax sunt folosite materii prime de înaltă calitate. Rășina din pin naturală purificată sau rășina sintetică hipoalergenică sunt ingredientele principale, care în procese strict supravegheate de către specialiști calificați și prin munca unei echipe ambițioase, se transformă în produsul final. Prin aceastea, Brandul Italwax reușește constant să ne surprindă cu noi produse, hipoalergenice, disponibile în variante plăcute de culori și arome, gata să satisfacă exigențele clienților și cosmeticienelor din întreaga lume.

Linia FLEX Italwax reprezintă o formulă inovatoare ”nonlipicioasă” care îndepărtează perfect firele de păr fără a irita pielea.

Linia FILM oferă un bogat sortiment care le permite profesioniștilor să aleagă produsul perfect pentru fiecare client în parte. Granulată fiind, are o temperatură de topire scăzută, este foarte elastică, cremoasă și oferă posibilitatea cosmeticienilor de a măsura cantitatea exactă necesară procedurii de epilare la salon sau acasă.

Ceara Top Line este o ceară hipoalergenică, creată special pentru pielea sensibilă.

Pasta de zahăr este un alt produs deosebit, care se bucură de o dezvoltare rapidă. Pasta de zahăr Italwax este 100% naturală, absolut transparentă și foarte rafinată, ceea ce o face perfectă pentru uz profesional. Pasta de zahăr Italwax nu conține acid citric.

Italwax post-epilare. Din această gamă fac parte tratamentele Italwax pre-epilare care curăță și pregătesc în mod delicat pielea pentru eliminarea firelor de păr. Tratamentele post epilare îndepărtează eficient și sigur reziduurile de ceară și hidratează intens pielea. Reduc senzația de discomfort în urma procedurii de epilare, la salon sau acasă.

Cu o gamă variată de produse de o calitate înaltă, cu posibilitatea de a alege dintre o gamă variată de ingrediente în funcție de tipul de piele, ceara Italwax înseamnă excelența în domeniu, recunoscută atât de profesioniști cât și de colaboratorii din întreaga lume.

16.59 Lei 16.80 Lei (19.74 Lei cu TVA) Reducere: 0.21 Lei
16.59 Lei 16.80 Lei (19.74 Lei cu TVA) Reducere: 0.21 Lei