0 Your Cart

Herbacin

 Herbacin

Herbacin va pune la dispozitie o gama de produse cosmetice naturale

La Herbacin ne străduim pentru perfecțiune și folosim numai ingrediente alese cu atenție, naturale și organice, care sunt bune pentru pielea ta.
Herbacinul este strict împotriva testării pe animale și a aditivilor chimici inutili. O credință pe care o punem în aplicare în mod constant în alegerea și utilizarea produselor noastre pentru a obține cele mai bune rezultate pentru pielea ta.
Vrem să facem nu numai pielea și părul să arate și să se simtă frumos, ci și mediul înconjurător. Prin urmare, încercăm să transmitem produsele noastre cât mai ecologice și mai eficiente. Același lucru este valabil pentru toate ambalajele noastre, care sunt 100% reciclabile.
Producem la nivel local: Pentru produsele noastre selectăm numai fructe, uleiuri esențiale, unt, mirodenii sau ierburi din cultivarea ecologică din regiunea noastră.
Folosim cea mai recentă tehnologie digitală. Deoarece credem într-o experiență simplă, convenabilă și sigură de cumpărături online.
Herbacin ofera produse naturale pentru ingrijirea mainilor, gama Herbacin Foot Care cu produse naturale pentru ingrijirea picioarelor, gama Herbacin Med cu produse de ingrijire pentru fata gat si decolteu, gama Herbacin Camouflage, cu produse deosebite create special pentru barbati, gama Herbacin Face Care, care contine produse deosebite pentru curatarea si intertinerea tenului, si gama Herbacin Wutapoon care contine geluri de dus si sampoane de par doar din plante.