HENRY SCHEIN

HENRY SCHEIN

Henry Schein este o companie de solutii pentru profesionistii din domeniul sanatatii, alimentata de o retea de oameni si tehnologie.

Cu aproape 22.000 de membri Team Schein din intreaga lume, reteaua de consilieri de incredere a companiei ofera peste 1 milion de clienti la nivel global peste 300 de solutii valoroase care ajuta la imbunatatirea succesului operational si a rezultatelor clinice.
Solutiile noastre de afaceri, clinice, tehnologice si de lant de aprovizionare ii ajuta pe medicii stomatologici si medicali din cabinet sa lucreze mai eficient, astfel incât sa poata oferi ingrijiri de calitate mai eficient.
Aceste solutii sprijina, de asemenea, laboratoarele dentare, clinicile guvernamentale si institutionale de ingrijire a sanatatii, precum si alte site-uri de ingrijire alternative.
Henry Schein opereaza printr-o retea de distributie centralizata si automatizata, cu o selectie de peste 120.000 de produse de marca si produse de marca privata Henry Schein in stoc, precum si peste 180.000 de produse suplimentare disponibile ca articole la comanda speciala.
Pentru a oferi produse si servicii de ingrijire a sanatatii inovatoare si integrate; si sa fim consilieri si consultanti de incredere pentru clientii nostri - permitându-le sa ofere ingrijire de cea mai buna calitate a pacientilor si sa-si sporeasca eficienta si rentabilitatea managementului cabinetului.
Recunoscuta pe scara larga pentru serviciul sau excelent pentru clienti, preturile extrem de competitive si solutiile inovatoare cu valoare adaugata, compania este dedicata sa-si ajute clientii sa reuseasca, oferind produsele si serviciile necesare pentru operarea unei practici eficiente si furnizarea de ingrijiri medicale de inalta calitate.

Momentan nu exista produse in aceasta categorie.