Dispozitive Baie

Dispozitive pentru baie - Siguranță și confort în timpul igienei personale

Descoperă gama noastră de dispozitive pentru baie, special concepute pentru a oferi siguranță și confort în timpul igienei personale. Alege dintr-o varietate de dispozitive de înaltă calitate, în categoria Dispozitive pentru baie de la MKD Medicale. Asigură-ți confortul și independența în timpul activităților de igienă personală.
Siguranța și confortul în timpul igienei personale sunt esențiale pentru starea de bine și independența zilnică. La MKD Medicale, ne preocupăm de bunăstarea ta și oferim dispozitive pentru baie fiabile și de încredere, care să asigure confortul și independența în timpul acestor activități. 
Categoria noastră de Dispozitive pentru baie oferă o varietate de produse specializate pentru diferite nevoi și preferințe. Indiferent de tipul de dispozitiv necesar sau de specificațiile produsului, avem opțiuni pentru asigurarea siguranței și confortului în timpul activităților de igienă personală. De la scaune de baie și taburete, până la mânere și bare de susținere, poți alege dispozitivele potrivite pentru a-ți facilita activitățile de igienă personală.
Dispozitivele noastre sunt fabricate de producători de renume și sunt concepute pentru a asigura stabilitate, siguranță și confort în timpul igienei personale. Acestea sunt rezistente la apă, ușor de utilizat și pot fi ajustate în funcție de nevoile tale pentru a-ți oferi o experiență confortabilă în timpul băilor și dușurilor.
Descoperă acum gama noastră de dispozitive pentru baie în categoria Dispozitive pentru baie de la MKD Medicale și asigură-ți confortul și independența în timpul activităților de igienă personală. Alege dispozitivele potrivite pentru nevoile tale și beneficiază de livrare rapidă și servicii excelente. Simte-te confortabil și în siguranță în timpul igienei personale cu dispozitivele noastre de încredere!

KY797L
Lipsa stoc
108.15 Lei
KY810-C-72
Lipsa stoc
630.70 Lei
(Include TVA)
KY894
Lipsa stoc
352.25 Lei
KY893
Lipsa stoc
325.00 Lei
KY880
Lipsa stoc
170.17 Lei 119.00 Lei
(Include TVA)
KY696
Lipsa stoc
320.00 Lei
KY794L
Lipsa stoc
98.82 Lei
L1
In stoc
63.86 Lei 49.98 Lei
(Include TVA)
+