​De ce Hartmann este in topul competitorilor pe piata medicala

18/09/2019

De ce Hartmann este in topul competitorilor pe piata medicala
In situatia in care lucrezi in domeniul medical, trebuie sa stii ca Hartmann se afla in topul competitorilor de pe aceasta piata, datorita faptului ca toate produsele realizate sub umbrela acestui brand sunt gandite pe baza unor formule inovative, menite sa ofere pacientilor tratamentele necesare pentru rezolvarea a diferite tipuri de probleme de sanatate.
Este vorba despre un brand vizibil atat pe piata din Romania, cat si in strainatate, care si-a capatat increderea in randul utilizatorilor prin calitate si prin solutii moderne si eficiente. Citind randurile urmatoare, vei descoperi mai multe detalii despre motivele pentru care Hartmann se afla in topul competitorilor de pe piata medicala.
Scurt istoric al grupului Hartmann
Grupul Hartmann a fost infiintat in anul 1818, atunci cand Ludwig von Hartmann a cumparat o moara de filare. Ulterior, fiul sau, Paul Hartmann, un vizionar al vremii sale, a fondat o companie care a inceput sa fabrice cu succes materiale de pansare foarte eficiente pentru ingrijirea plagilor.
In timp, gama de produse a grupului Hartmann s-a diversificat in mod considerabil, astfel incat sa iti ofere tot ce ai nevoie in domeniul medical pentru a-ti desfasura activitatea cat mai usor, indiferent daca trebuie sa previi riscurile din sala de operatii, daca trebuie sa ingrijesti pacienti cu incontinenta sau daca ai nevoie de aparatura speciala pentru diagnosticare la domiciliu.
Care sunt valorile Hartmann?
Pentru a intelege mai bine de ce Hartmann este un jucator important pe piata medicala, trebuie sa stii ca aceasta companie impleteste mai multe viziuni intr-una singura, pentru a se asigura ca iti ofera produse de calitate. Cei care lucreaza in cadrul grupului imbina cu succes pasiunea pentru produsele medicale cu dorinta de a avea parteneriate durabile, dar si cu profesionalismul fara de care compania nu ar putea sa dovedeasca faptul ca este serioasa si capabila sa isi duca la bun sfarsit fiecare contract.
O gama larga de produse
Un alt motiv pentru care Hartmann se afla pe o pozitie fruntasa in materie de echipamente din domeniul medical este acela ca iti ofera o gama extrem de larga de produse de care ai nevoie. Astfel, nu mai trebuie sa cauti producatori separati pentru comprese ori pentru tensiometre, de exemplu, Hartmann punandu-ti la dispozitie tot ce iti trebuie.
Ce tipuri de produse iti pune la dispozitie Hartmann?
Hartmann produce o gama foarte larga de produse, astfel incat sa iti vina in ajutor ori de cate ori ai nevoie. Incepand de la tampoane igienice pentru lauze, lavete chirurgicale din tifon, diapazoane de calitate, huse pentru acoperirea instrumentelor si comprese extra sterilizate pana la tensiometre sau truse de sutura - toate acestea sunt produse la care ai acces si pe care le poti folosi zi de zi.
De asemenea, poti achizitiona fase elastice, care sunt foarte eficiente in cazul unor luxatii, scutece pentru incontinenta severa la adulti, centuri postoperatorii, realizate din materiale de calitate, care iti asigura confortul necesar dupa interventii chirurgicale dificile sau moderate, dar si pansamente sau manusi din nitril. Gama de produse nu se opreste aici, pentru ca Hartmann si-a propus sa iti puna la dispozitie tot ce iti trebuie in domeniul medical.
Imbunatatire continua
Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare in legatura cu produsele Hartmann este acela ca reprezentantii companiei nu isi doresc sa se opreasca aici, continuand sa imbunatateasca produsele de care tu ai nevoie. Cu ajutorul noilor tehnologii, Hartmann continua sa faca teste, sa obtina certificari pentru noi produse si, pe masura ce acestea sunt gata, le scoate pe piata, oferindu-ti garantia calitatii si a posibilitatii de a le folosi in mod eficient si in siguranta.
Atunci cand vine vorba despre sanatate, trebuie sa alegi intotdeauna cele mai bune produse, care sa iti asigure rezultatele dorite. Nu trebuie sa faci niciodata rabat de la calitate in detrimentul unor preturi mai mici. Dimpotriva, trebuie sa te asiguri ca achizitionezi intotdeauna produsele de ultima generatie, care sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor moderne. Hartmann este raspunsul de care ai nevoie pentru a rezolva o serie larga de probleme medicale si pentru a oferi pacientilor posibilitatea de a-si reduce si elimina suferinta. Indiferent de tipurile de produse care iti sunt necesare, le gasesti pe toate sub umbrela aceluiasi brand!

Comment-uri

Nici o postare găsită

SCRIE O RECENZIE