0 Your Cart

​Cele mai importante avantaje ale apei filtrate

06/09/2019
de către MKD Medicale

Cele mai importante avantaje ale apei filtrate
Pentru a te bucura de o sanatate buna, medicii iti recomanda sa bei cel putin doi litri de lichide pe zi. Cum apa de la chiuveta este de cele mai multe ori plina de microbi proveniti de pe teava, daca iti doresti sa poti bea linistit/a apa, fara a cumpara apa plata de la magazin in permanenta, ai nevoie de un filtru pe care sa il instalezi, de preferat, in bucatarie, sau de alte produse similare care sa ajute sa bei apa de calitate.
O cana de filtrare a apei iti aduce o serie de avantaje despre care este bine sa stii inainte sa faci o investitie pe termen lung. Citind randurile urmatoare, vei descoperi principalele motive pentru care trebuie sa consumi apa filtrata.
Apa nu mai are un gust/miros neplacut
Filtrele de apa sunt realizate astfel incat sa iti ofere posibilitatea de a te bucura de apa de calitate, care nu are un gust neplacut, asa cum se intampla de multe ori in cazul apei de chiuveta. Datorita faptului ca dispozitivele sunt dotate cu carbon activ, apa este filtrata printr-un sistem special in cinci stadii, pana cand ajunge sa fie inodora si incolora, asa cum ar trebui sa fie. Vei observa foarte repede diferente notabile atunci cand consumi apa filtrata si, mai mult, te vei simti mai bine din punct de vedere fizic.
Apa microbiologic pura
Recomandat este ca intotdeauna sa te asiguri ca apa pe care o bei nu contine virusi si nici bacterii. Avand in vedere ca un filtru de calitate este dotat cu o membrana capilara de 0,02 microni, atat virusii, cat si bacteriile sunt oprite in interiorul dispozitivului. Practic, apa pe care o vei consuma va contine doar molecule de apa, dar si minerale care sunt benefice pentru organismul tau.
Adio transportului de apa de la magazin!
Nu este deloc usor sa cumperi in permanenta cantitati mari de apa de la magazin. Dincolo de faptul ca nu poti merge la cumparaturi cu autobuzul sau tramvaiul, sa transporti baxuri de apa este incomod si neplacut. Bucurandu-te de o metoda practica de filtrare a apei chiar la tine acasa, nu mai trebuie sa-ti faci griji in privinta apei, pentru ca o vei avea intotdeauna la indemana atunci cand iti este sete sau cand pur si simplu vrei sa te gatesti.
Protejarea mediului inconjurator
Un alt avantaj al consumului de apa filtrata este acela ca poti contribui in mod activ la protejarea mediului inconjurator. Refuzand sa mai peturi de plastic, cantitatea deseurilor scade considerabil. Este important sa te gandesti la viitorul copiilor tai pe termen lung!
Ce tipuri de produse trebuie sa folosesti pentru a te bucura de apa filtrata?
Cartusele filtrante: sunt create special pentru canile de filtrare. Este vorba despre produse de calitate, patentate, create pe baza unei formule care sa iti asigure un consum eficient de apa in fiecare zi. Cu ajutorul acestor cartuse filtrante de apa poti reduce in mod considerabil nivelul de calcar, clor, zinc, plumb sau cupru din apa. De asemenea, astfel te asiguri ca indepartezi din apa si toate urmele de pesticide si erbicice. Cu ajutorul unui singur cartus, iti asiguri o capacitate de 150 de litri de apa pe luna.
Cana filtranta de apa Laica: cu o capacitate totala de 2,25 litri, respectiv o capacitate de apa filtrata de 1,25 litri, cana filtranta de apa este foarte practica, intrucat te ajuta sa obtii exact cantitatea de apa de care ai nevoie atunci cand vrei sa gatesti sau pur si simplu iti este sete. Mai mult, acest produs este prevazut cu un indicator de schimbare a cartusului electronic, iar forma sa speciala iti permite sa pastrezi apa la rece, in frigider. Poti spala cana fara nicio problema in masina de spalat de vase, insa trebuie sa ai grija sa indepartezi inainte indicatorul electronic: acesta trebuie curatat manual.

Pe langa produsele care te ajuta sa obtii o apa filtrata excelenta, iti poti achizitiona si pahare speciale, care au o forma interesanta, permitandu-ti sa transformi experienta de a bea apa intr-una foarte placuta. Pentru a te bucura de un mediu placut acasa este important sa iti creezi toate conditiile necesare. Asigura-te ca bei intotdeauna apa filtrata si nu uita ca pentru a avea o sanatate de fier, ai nevoie de cel putin doi litri de lichide pe zi!

Comment-uri

Nici o postare găsită

SCRIE O RECENZIE