Atenție MKD Medicale utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK
0 Your Cart

5 avantaje importante pe care le obtin cei care poarta saboti medicali

02/07/2019
de către MKD Medicale

5 avantaje importante pe care le obtin cei care poarta saboti medicali

In situatia in care administrezi un cabinet medical sau o clinica medicala stii care sunt provocarile in asigurarea tuturor celor necesare pentru desfasurarea unei activitati pe nisa de sanatate, la cele mai inalte standarde. Echipamente medicale, consumabile, uniforme pentru medici - toate aceste produse dedicate necesita timp pentru cumparare, deoarece pe piata de profil exista numeroase produse de acest tip, de calitati diferite, fiind dificil sa stii cum sa faci cea mai buna alegere.

Printre cele mai des achizitionate produse care fac parte din tinuta medicilor, asistentelor si infirmierelor, se numara si diversele modele de saboti medicali. Cei care nu lucreaza in domeniu ar putea neglija importanta papucilor, minimalizand beneficiile pe care acestia le pot avea asupra activitatii in ansamblu. Daca lucrezi intr-un spital sau intr-o clinica medicala, stii insa deja ca personalul medical si cel auxiliar isi desfasoara mai toata activitatea in picioare. Prin urmare, pentru a pastra sanatatea picioarelor si a asigura confortul si libertatea de miscare, sabotii medicali au un rol esential.

De altfel, acest tip de papuci se utilizeaza si in alte domenii in care normele igienico-sanitare impun sau, pur si simplu, programul este solicitant si activitatea se desfasoara mai mult in picioare. De exemplu, vei avea nevoie de incaltaminte medicala daca esti in cautare de accesorii frizerie coafor sau te ocupi cu necesarul unui laborator chimic ori al unei unitati de productie alimentara.

Cum alegi saboti medicali de calitate

Pentru a aduce un mare plus sanatatii si a simplifica activitatea la locul de munca, trebuie sa alegi saboti de calitate, urmarind sa intruneasca majoritatea criteriilor de mai jos:

• sa fie fabricati din piele naturala/ecologica moale, flexibila;

• sa aiba talpa ortopedica;

• sa fie caracterizati de flexibilitate;

• sa fie usori si sa nu aiba cusaturi sau modele ce pot jena piciorul in timpul purtarii;

• sa fie perforati, pentru a permite aerului sa circule si sa aeriseasca piciorul;

• sa fie marimea potrivita, dar sa prezinte inchizatori reglabile;

• sa aiba striatii antiderapante pe talpa;

• sa ofere proprietati antibacteriene.

Acum ca ai aflat ce caracteristici trebuie sa urmaresti, astfel incat sabotii alesi de tine sa aiba cea mai buna sustinere, iata si care sunt beneficiile purtari unor papuci medicali de calitate:

Ajuta la o buna circulatie sanguina

Adoptarea unei pozitii corecte la nivelul picioarelor, usureaza in mod semnificativ circulatia sanguina. Astfel, problemele de sanatate la nivelul picioarelor cauzate de o proasta circulatie sunt prevenite. Gratie acestui beneficiu, sabotii medicali sunt purtati in mod obisnuit si de persoanele diagnosticate cu diferite probleme circulatorii la nivelul picioarelor, chiar daca nu lucreaza in domeniul medical.

Asigura o buna sustinere

Sabotii medicali amortizeaza socul din timpul mersului si ofera labei piciorului un bun suport. Astfel, chiar si dupa un program prelungit de stat in picioare, zona este detensionata. Purtarea regulata a papucilor medicali impiedica aparitia problemelor de natura ortopedica.

Combate durerea de picioare

Astfel de incaltaminte care sustine corespunzator piciorul impiedica aparitia durerilor dupa statul prelungit in picioare. Aerisirea, spatiul si flexibilitatea materialelor, toti acesti factori aduc un plus de confort si relaxare.

Ajuta la corectarea problemelor ortopedice

Daca esti in cautare de saboti medicinali, bonete medicale, halate, manusi si alte produse similare, pentru o clinica sau un cabinet medical, ai in vedere ca e nevoie sa alegi produse de calitate pentru a asigura confortul si a proteja sanatatea personalului medical. Totusi, trebuie sa stii ca papucii medicali sunt folositi si pentru a corecta diferite mici defecte ale formei piciorului.

Usureaza miscarea

Personalul medical si auxiliar are, in timpul unei zile de lucru, numeroase sarcini de indeplinit, asa ca este esential sa se poata deplasa repede si usor dintr-un loc in celalalt. Sabotii medicali sustin un mers corect si usureaza in mod semnificativ miscarea. Chiar si persoanele cu dureri sau alte probleme la nivelul picioarelor se vor deplasa cu mai multa usurinta atunci cand poarta papuci medicinali.

In conluzie, folosirea sabotilor medicali aduce numeroase beneficii atat celor care lucreaza in domeniul medical, cat si persoanelor care au un loc de munca ce implica ore in sir de stat in picioare. Sanatatea piciorelor este importanta si are repercusiuni asupra stilului de viata in general, asa ca nu trebuie sa faci rabat de la calitate atunci cand cumperi saboti medicinali. Alege produse bune si, cu timpul, vei putea sa constati efectele. Poti incerca chiar si tu sa porti o pereche de saboti medicinali, pentru a testa confortul oferit de acest tip de incaltaminte!

Comment-uri

Nici o postare găsită

SCRIE O RECENZIE